Nur Zahra Damia's FotoPage
http://farm1.static.flickr.com/201/464038320_72295b1f85_m.jpg
By: zaireen zulkapli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Jiman & Wan @ Perak



Wednesday, 19-Nov-2008 05:26 Email | Share | | Bookmark
Wedding Jiman & Wan @ Keratong

Alhamdulillah, my brother dah selamat menjadi suami org. Damia pon excited jek anjang nak kawin. Kenduri belah pompuan kat felda keratong on 08/11/08. Masa ni twins takde lagi. so, sakan la kami berjalan.

p/s: more pix kat facebook. cinta dah beralih arah la plak now ni sbb fb lagi friendly.











Monday, 6-Oct-2008 09:46 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008





SALAM AIDILFITRI BUAT KAWAN2 SEMUA
IKHLAS DARI ZAIREEN, NAZIRI, ZAHRA DAMIA, ZARIF & ZAFRI.


Friday, 19-Sep-2008 06:08 Email | Share | | Bookmark
Twin @ 50 days

 
 
 
View all 7 photos...
After 50 days confinement kat Perak & Melaka, baru balik ke rumah. Sian papa, boring dok sengsorang. Every week plak papa kena balik. Having baby twin memang best & rasa lucky sgt. Tapi mcm2 dugaan rasanya especially bila nak travel. So, we end up nak ambik maid. tapi bulan posa ni 'diorang' tak nak dtg sini. 'Diorang' nak tunggu lepas raya gak. so, in the mean time.. zarif & zafri tinggal ngan opah kat perak. actually I don't want to do that, nak jaga gak. hantar kat nursery ke.. tapi at the same time rasa cam tak confident sbb takut baby meragam time papa takde sbb papa kan keje shif. then, opah beriya2 nak tolong jagakan sementara kitorang nak dapat helper ni. so, kitorang everyweek la balik perak tgk baby. sian sangat kat diorg.





Wednesday, 17-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Our new double joy!

Adik
Abang
Our twin
View all 17 photos...
Introducing our new heros...

Abang: Muhammad Zarif
Adik : Muhammad Zafri
D.O.B : 2 July 2008
Weight : 2.55 Kg ( dua2 sama berat )

Don't know how to start... I'm really speechless. At 7mos preggie, Dr scan. tetiba dia terdiam. then terus tanya u ada keturunan kembar ke? Ish, apahal plak Dr ni tanya camtu. takkan la hat kat dalam ni ada 2 kot. Mustahil. Then, Dr kata yes.. confirm mmg ada dua. So dia terus refer ke hospital. Seminggu tu mmg mama senyap jek. Tak tau nak ckp, mmg tekejut + seronok. Then kitorg buat 3D scan. Yes, mmg ada twin dlm perut mama. Syukur pada Tuhan dengan pemberian Nya. We got double bonus this year!!!

Zarif & Zafri - Fresh from oven


Botak chin after 1 week


Muhammad Zafri


Muhammad Zarif


Buah hati kami..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net